Добре дошли в PaLante Onlne Academy!

Водени от желанието да продължим танците в условията на карантина, а и след нея, създадохме този амбициозен проект, целящ да ви даде възможност да продължите танцово си развитие и от вкъщи. Екипът на Паланте ще подготвя за вас уроци по различни танци - салса, бачата, ча ча ча, както и различни стилове в салсата, така наречените от нас "умения" - on1, on2, pachanga, body movement, spinning, afro, musicality.
Избрахме формат от записани уроци поради 2 основни причини
1. Не е необходимо да сте на линия в определен ден и час - закупувайки някой от нашите пакети, ще можете да гледате видеата ВИНАГИ, когато на вас ви е удобно, дори след изтичане на периода, за който сте платили.
2. Ще можете лесно да връщате на моментите с обяснения или да отидете на частта с музика, имате пълна свобода да гледате, танцувате, или и двете :)

Разгледайте какво още предлага нашата академия.

Какво да очаквате?

Нови уроци всяка седмица

Всяка седмица ще качваме по 3 платени уроци, плюс допълнително 2 или 3 безплатни. Безплатните уроци ще са на български език, платените ще са на английски език (бихме искали да дадем възможност на нашите приятели от школите извън България също да станат част от семейството на Паланте). Не се притеснявайте - всичко ще бъде обяснявано бавно и повтаряно многократно, обръщано в различни посоки, показвано на бавна и по-бърза музика, както и с отделни кадри само на краката.

Програмата ни - за месец напред

Ще качваме какво пранираме да водим за месец напред. on1, on2, pachanga, body movement, spinning, afro, musicality, men/ladies styling, всичко най-интересно от света на салсата в момента, ще бъде на 1 клик разстояние. Не забравяйте - платените уроци ще се водят на английски, и ще бъдат за така наречените improvers/advanced салесори (напредващи/напреднали). Ако се самоопределяте като такъв, нашата програма ще ви бъде определено от полза!

Най-доброто качество

Ползваме най-добрата и сигурна платформа за видео streaming - Vimeo. Видеата са 1080p HD, от втората седмица сме вече и с професионално осветление и ще се стараем винаги да повишаваме качеството. Ще предложим опции за закупуване на уроци за една седмица, за 4 седмици или за половин година напред, ако ни имате доверие :) От Май месец ще представим и системата ни за плащане, 100% сигурна и с 0лв. такси. Лесно и удобно може да заплатите с кредитна/дебитна карта, и абонаментът ви става активен веднага!

Последно качени уроци

Бачата с Боби и Никол
PaLante Online Academy

Песен: Tones and I - Dance Monkey (DJ Tronky Bachata Remix)

Бачата с Боби и Никол
PaLante Online Academy

Песен: Tones and I - Dance Monkey (DJ Tronky Bachata Remix)

Бачата напреднали с Боби и Никол
PaLante Online Academy

Песен: Nicky Jam x J. Balvin - X (EQUIS) DJ Tronky Bachata Remix

Бачата напреднали с Боби и Никол
PaLante Online Academy

Песен: Nicky Jam x J. Balvin - X (EQUIS) DJ Tronky Bachata Remix