Нови месечни абонаменти

Вече можете да изберете определен месец и да си закупите абонамент само за него!

Цената е 19лв., уроците са 12 или 16 (в зависимост от месеца), ще имате достъп до уроците завинаги

Към месечния график

Всички онлайн уроци - 79лв.

До края на януари можете да закупите всички наши уроци (78 урока) на цена от 99лв.  79лв.

Уроците остават достъпни завинаги - можете да ги гледате когато решите, както и имате нашия онлайн менторинг!

Повече информация
Вход/Регистрация
Добре дошли в PaLante Onlne Academy!

Водени от желанието да продължим танците в условията на карантина, а и след нея, създадохме този амбициозен проект, целящ да ви даде възможност да продължите танцово си развитие и от вкъщи. Екипът на Паланте ще подготвя за вас уроци по различни танци - салса, бачата, ча ча ча, както и различни стилове в салсата, така наречените от нас "умения" - on1, on2, pachanga, body movement, spinning, afro, musicality.
Избрахме формат от записани уроци поради 2 основни причини
1. Не е необходимо да сте на линия в определен ден и час - закупувайки някой от нашите пакети, ще можете да гледате видеата ВИНАГИ, когато на вас ви е удобно, дори след изтичане на периода, за който сте платили.
2. Ще можете лесно да връщате на моментите с обяснения или да отидете на частта с музика, имате пълна свобода да гледате, танцувате, или и двете :)

Разгледайте какво още предлага нашата академия.

Какво да очаквате?

Достъп завинаги

Имаме записани 26 безплатни и 78 платени урока. Безплатните уроци ще са на български език, платените ще са на английски език (бихме искали да дадем възможност на нашите приятели от школите извън България също да станат част от семейството на Паланте). Ако си закупите абонамент, достъпът до уроците остава завинаги. Не се притеснявайте - всичко ще бъде обяснявано бавно и повтаряно многократно, обръщано в различни посоки, показвано на бавна и по-бърза музика, както и с отделни кадри само на краката.

Страхотни цени

Можете да изберете месечен абонамент за месец по ваш избор - ще получите 12 (или 16) урока на цена от 19лв. Достъпът до уроците остава завинаги. Или срещу намалена на 79лв. цена за всички наши урока. А ако вече имате месечен абонамент, цената на пълния е 60лв! on1, on2, pachanga, body movement, spinning, afro, musicality, men/ladies styling, всичко най-интересно от света на салсата в момента, ще бъде на 1 клик разстояние. Не забравяйте - платените уроци ще се водят на английски, и ще бъдат за така наречените improvers/advanced салесори (напредващи/напреднали). Ако се самоопределяте като такъв, нашата програма ще ви бъде определено от полза!

Най-доброто качество

Ползваме най-добрата и сигурна платформа за видео streaming - Vimeo. Видеата са 1080p HD, с професионално осветление и ще се стараем винаги да повишаваме качеството. Системата ни за плащане е 100% сигурна и с 0лв. такси. Лесно и удобно може да заплатите с кредитна/дебитна карта, и абонаментът ви става активен веднага!