Въпроси

Често задавани въпроси за PaLante Online Academy. Ако имате допълнителни въпроси винаги можете да се свържете с нас през контактната форма, намираща се в най-долната част на страницата.
Какво е Паланте Онлайн Академия?

PaLante Online Academy е платформа, създадена специално за всички, които искат да танцуват в условията на карантина. Академията на Паланте ви предлага възможността да продължите да развивате танцовите си умения вкъщи по време на карантината, а и след това. Всяка седмица ще ви очакват безплатни и платени уроци в разнообразни стилове за всички нива.

Какви пакети се предлагат?

В нашата академия се предлагат три платени пакета - седмичен, месечен и шест месечен. Със седмичния пакет получавате достъп до платените уроци за конкретната седмица, с месечния пакет получавате достъп до уроците за 4 седмици (начална седмица е тази, през която сте закупили пакета) и с пакета за шест месеца получавате достъп до уроците за 26 седмици (6 месечни пакета + 2 седмици с начало седмицата, през която сте закупили пакета). Седмиците са разделени под номера в годината (от 1 до 52 или 53 номер), всяка седмица започва в понеделник и завършва в неделя. Ако закупите абонамент в неделя, вие получавате уроците за седмицата, от която е тази неделя (например - неделя, 10 май, е част от седмица №18, от 4 май до 10 май, ще получите достъп до уроците от тази седмица. Ако закупите абонамент понеделник 11 май е част от седмица №19, от 11 до 17 май, ще получите достъп за уроците от този период) 

Трябва ли да се регистрирам?

За гледане на безплатните видеа, които предлагаме, не се изисква регистрация. Ако искате да се възползвате от нашите платени уроци, първо е нужно да се регистрирате и после да изберете съответния платен абонамент, който предлагаме.

Кога се активира закупеният пакет?

Закупеният от вас пакет независимо кой от предлаганите е, се активира в деня на закупуване и е валиден за седмицата, през която е закупен. При закупуване на седмичен пакет в неделя, вие получавате достъп до уроците през изминалата седмица, а при закупуване на пакет в понеделник, получавате достъп до уроците за текущата седмица. Седмицата, през която сте закупили пакет, се счита за начална седмица за месечния и шест месечния пакет.

Какви стилове се предлагат?

В PaLante Online Academy всяка седмица ще се предлагат уроци във всички стилове и нива. Ще имаме уроци по различни видове танци - салса, бачата, ча ча ча. Също така ще предлагаме и уроци в различни стилове в салсата, така наречените "умения" - on1, on2, pachanga, body movement, spinning, afro, musicality. 

Подходящо ли е и за начинаещи?

Нашата академия е подходяща за танцьори на всякакво ниво. Ще се предлагат уроци, които наблягат на основни и лесни стъпки, както на основни техники, които да помогнат на всеки начинаещ танцьор да подобри своето танцуване и да вдигне своето танцово ниво. Уроците в платената част на академията ще са насочени към танцьори с поне 6 месеца опит, НО имайте предвид, че уроците са записани и можете да ги връщате колкото искате, което би ви дало възможност да се справите дори и да не сте салса майстори! :)

Ще има ли уроци за напреднали?

В PaLante Online Academy ще предлагаме и уроци за най-напредналите танцьори. Специално сме подготвили както уроци по единички, така и уроци по двойки за по-напредналите. Всеки ще може да открие уроци по различни танци и в различни стилове, подходящи както за усъвършенстване на техниката на танцуване, така и за вдигане на танцовото ниво. Повечето уроци са ниво improvers/advanced и са насочени към напреднали/напредващи салсероси, така че отговорът е ДА :)

Мога ли да се включа, ако нямам партньор вкъщи?

Ние, екипът на Паланте, сме се съобразили с всеки един танцьор, който си стои вкъщи. В случай че си нямате партньор вкъщи, можете да се включите в нашите уроци по единички, в които ще наблегнем на footwork комбинации, техники на стъпване, въртене и движение на тялото.

Ще мога ли да продължа да гледам видеата след изтичане на заплатения пакет?

При плащане за определен период, вие получавате достъп, който остава активен и след изтичане на периода. Ще можете да продължите да гледате видеа и да тренирате наученото в уроците.

Трябва ли да съм на линия в определен час, за да гледам видеата, които съм закупил?

Видеата, които предлагаме в Паланте, са офлайн и ще може да ги гледате по всяко време. Не е необходимо да сте на линия в определен ден и час, за да гледате конкретен урок. Закупувайки някой от нашите пакети, ще можете да гледате видеата ВИНАГИ, когато на вас ви е удобно, дори след изтичане на периода, за който сте платили. Офлайн видеата ще ви предоставят опцията лесно да се връщате на моментите с обяснения или да отидете на частта с музика. Имате пълна свобода да гледате, танцувате или и двете.